Kaartenset Natuurlijk Veranderen

In onze samenleving zijn nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag, veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op of buitelen over elkaar heen. Organisaties veranderen om met deze veranderingen mee te kunnen bewegen. Van zowel bedrijven, overheid als non-profit wordt steeds meer responsief vermogen gevraagd. En daar kan iedereen wel een beetje passende inspiratie bij gebruiken.

Kaartenset

Deze kaartenset geeft inzicht en inspiratie voor het werken aan veerkracht en responsiviteit in organisaties. De inspiatie hier voor komt uit het Nederlandse Beukenbos. De set is bruikbaar voor iedereen die te maken heeft met organisatieverandering. En bruikbaar bij alle verandervraagstukken.

De natuur doet niet aan changemanagement maar de natuur kan als geen ander meebewegen met veranderingen in de omgeving. Wil jij ook de basisprincipes van ‘natuurlijk veranderen’ doorgronden? Dan is deze kaartenset een zeer geschikt! Bestel een of meer sets via deze link…….

Door een paar aanpassingen in onze werkwijze, konden we direct veel flexibeler inspelen op nieuwe vragen in onze omgeving”

“Ik dacht dat het heel lastig zou zijn, maar die principes uit de natuur zijn ook voor niet biologen heel goed te begrijpen”