Kaartenset ‘Natuurlijk Veranderen’

Meer veerkracht in je team? Verhogen responsief vermogen van je organisatie?

Als team of organisatie word je geconfronteerd met verandering. Niet alleen heftige verstoringen zoals Corona maar ook nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag. Veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Organisaties willen met deze veranderingen mee kunnen bewegen. Van zowel bedrijven, overheid als non-profit wordt steeds meer responsief vermogen gevraagd. En daar kan iedereen wel wat inspiratie bij gebruiken!

Kaartenset

Deze kaartenset geeft inzicht en inspiratie voor het werken aan veerkracht en responsiviteit in organisaties. De inspiratie hier voor komt uit het Nederlandse Beukenbos. De set is bruikbaar voor iedereen die te maken heeft met organisatieverandering. En bruikbaar bij alle verandervraagstukken.

De natuur doet niet aan changemanagement maar de natuur kan als geen ander meebewegen met veranderingen in de omgeving. Wil jij ook de basisprincipes van ‘natuurlijk veranderen’ doorgronden? Dan is deze kaartenset een zeer geschikt! Een set kost 25 euro exclusief porto en inclusief BTW. Gebruik de bestelbutton hieronder!

“Door een paar aanpassingen in onze werkwijze, konden we direct veel flexibeler inspelen op nieuwe vragen in onze omgeving”

“Ik dacht dat het heel lastig zou zijn, maar die principes uit de natuur zijn ook voor niet biologen heel goed te begrijpen”