Workshops

Perspectieven uit de natuur helpen om op andere manier te kijken naar uw organisatie en naar de wijze waarop deze functioneren. Dit leidt tot duurzamere oplossingen voor mens en voor onze omgeving.

 

Een natuurlijke aanpak

Ik sta voor een natuurlijk aanpak waarbij niet een projectplan leidend is, maar we keuzes maken op basis van wat echt nodig is. Een natuurlijke ‘first things first’ aanpak. Uiteraard benut ik mijn ruime kennis en ervaring in facilitering en procesbegeleiding daarbij. Bij alle activiteiten staat jullie organisatievraag voorop en bied ik daarop perspectieven op de natuur.

 

Wie ben ik?

Ik ben Bowine Wijffels (bioloog, adviseur, procesbegeleider) en werk inmiddels zo’n 25 jaar als zelfstandig professional in het publieke domein. Ik kijk met een systemische blik naar werkprocessen en patronen in organisaties en ben met name actief rond inhoudelijke onderwerpen als duurzaamheidsthema’s, openbare ruimte en onderwijs. Ik combineer mijn kennis van natuur en de methodische aanpak van Biomimicry (innovatie geïnspireerd door de natuur) en vertaal dit naar de lastige organisatievraagstukken die bij jullie aan de orde zijn.

 

Als workshopleider en vlotte spreekster prikkel ik je om op een heel nieuwe manier naar dit onderwerp te kijken. Ik ben geschoold in Biomimicry, verzorg(de) workshop bij het SIOO en Publiek Domein en ben lid van het collectief Netwerk&Co waarin ik eco-perspectieven verbindt met Netwerkend Werken.

 

Voor meer info zie; contact

Bowine Wijffels