Introductieworkshop ‘Doorbraken voor circulair organiseren’ (25 april)

Donderdagmiddag 25 april 2019

Wil jij ook van pilots naar echter doorbraken voor circulaire economie? Neem dan even afstand en kijk met een andere bril naar de keten waarin jij verschil wilt maken. Welk nieuw perspectief is nodig? Welk paradigma kun je loslaten? Met een goede focus kun je vanuit je eigen kracht en positie meer ontspanning en mooie doorbraken bereiken en liggen oplossingen verrassend dichtbij!

Nature Wise verzorgt 25 april een workshop voor mensen werkzaam binnen de overheid (rijk, provincie, gemeente, omgevingsdienst) die bij willen dragen aan de circulaire economie. In de workshop maak je kennis met het gedachtegoed van Circu-Lean en met tien ideeën voor toepassing hiervan. Dan ga je zelf aan de slag met een casus waar je nieuwe ideeën voor wilt, zowel praktisch als op systeemniveau We werken in een kleine groep (rond 15 deelnemers). Kennis van Lean of Biomimicry is niet vereist.

De introductieworkshop wordt verzorgt door Bowine Wijffels en vindt plaats op donderdagmiddag 25 april 2019 (13.00 – 17.00 uur met afsluitende borrel) te Bunnik (zowel met auto, fiets als OV goed bereikbaar) inclusief inspiratiewandeling door Amelisweerd. Kosten: € 145,- (ex BTW, inclusief boekje). En voor de eerste 10 aanmeldingen geldt een Early Bird tarief € 100,- !!

Voor aanmelding klik verder naar het inschrijfformulier