Meer ontspanning in organisaties – 24 oktober 2019

Strategische keuzes maak je samen en als team ga je daar vervolgens mee aan de slag. Niet rigide gericht op het gestelde doel, maar navigerend in de complexiteit waarin je je als organisatie of team bevindt. Op een ontspannen manier focus houden en soepel samenwerken geeft een kick en maakt dat het team lekker in de flow kan werken.

Ontspannen samenwerking vraagt om onder andere om focus en heldere communicatie. Welke focus dat moet zijn, leer je van de natuur.

Workshop 24 oktober – Veerhuis Varik

Leer de natuurlijke principes van ontspannen samenwerken tijdens deze workshop op 24 oktober in het prachtig gelegen Veerhuis in Varik (rivierengebied). We werken heel ontspannen van 11.00 uur 16.00 uur waarna er mogelijkheid is voor een gezamenlijk drankje.

Bijdrage: 150 euro inclusief lunch (ex btw) en gaat door bij 8 of meer deelnemers.

Natuurlijke principes

De natuur weet zich al miljarden jaren te verhouden tot een dynamische omgeving en in de loop van de evolutie zijn er slimme strategieën ontwikkeld voor het omgaan met verschillende soorten veranderingen. Teams in de natuur (zoals kuddes, zwermen of volken) bewegen met de veranderingen mee zonder focus te verliezen. Wat kunnen we leren van hun succesvolle strategieën? En wat is de waarde van deze nieuwe ‘Nature Wise’ benadering voor jouw eigen team of organisatie?

Meer ontspanning door betere focus

In deze workshop maak je kennis met een aantal basale principes voor teams en organisaties in de natuur en ontdek je een benadering die zorgt voor zowel veerkracht als flexibiliteit. Je gaat aan de slag met een op de natuur geïnspireerd analyse model om te zoeken naar verbeterpunten. En je ontwikkelt strategieën om succesvol mee te bewegen met de veranderingen waar jij mee te maken hebt.

Doelgroep

Voor iedereen die betrokken is bij organisatie- en teamontwikkeling en geïnteresseerd is in het toepassen van succesvolle patronen uit de natuur (bio-inspired learning).  

Opgeven kan door een mail te sturen met je gegevens (naam, organisatie, factuuradres) o.v.v. Workshop 24 oktober naar b.wijffels@nature-wise.nl